Gæslingevej 22, Langesø, 3080 Tikøb

Skønt sommerhus med smuk parklignende have

I det naturskønne og populære Langesø finder du dette super charmerende og helårsanvendelige sommerhus.

Boligen ligger i et eftertragtet sommerhusområde, hvor grundende er store og bærer præg af, at her sætter man pris på naturen og det rige dyreliv.
Huset som er højt beliggende på den smukke og let kuperede og parklignende grund, ligger helt ugeneret på en stille grusvej.
Fra husets store træterrasse, stuen og køkkenalrummet er der smuk udsigt over egen grund.

Sommerhusets 100 kvm. rummer et dejlig stort og lyst køkken alrum med udgang til den delvist overdækkede syd/østvendte terrasse. Det helt nye køkken ligger i forlængelse af alrummet og er også indrettet med en lille "bar", der deler køkken og spisestue naturligt op.
En ny brændeovn står mellem den hyggelige stue og spisestuen. Sommerhuset har to gode soveværelser samt et pænt flisebadeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Haven indbyder både til små oplevelsesrige gåture og inddeling i forskellige uderum. Her er både plads til nyttehave, bålsted, solkrog, huler og så er der rig mulighed for, at opføre et anneks eller en ny carport, hvis der er ønske om dette.
I dag findes der en ældre garage på 21 kvm, som anvendes som udhus.

I Langesø er udfoldelsesmulighederne mange og med Gurre sø, næsten i baghaven, er der mulighed for lange gå- og cykelture eller man kan leje en lille jolle og fiske på den smukke sø.

Hornbæk golfklub ligger også om hjørnet og indenfor 10 minutters kørsel, kan du nyde badestrand og det hyggelige miljø i havnebyen Hornbæk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.