Løvsangervej 18, 3120 Dronningmølle

Sommerhus med en rolig og naturskøn beliggenhed!

Løvsangervej 18 ligger på en stille og lukket vej med den smukkeste natur som genbo. Med kun 150 m til både Ruslands Bakker og 800 m til Dronningmølles dejlige og børnevenlige badestrand og Tegners smukke skulptur park, har du naturen indenfor rækkevidde.

Det hyggelige hus er opført i 1969 og er løbende vedligeholdt og opdateret. Her er en skøn atmosfære og ægte sommerhusstemning, hvor fællesrum og udeliv naturligt bliver omdrejningspunktet.
Sommerhuset rummer 59 kvm som er fordelt på et hyggeligt køkken alrum og stue i ét! Køkkenet er fra 2008 og har en fin spiseplads i forbindelse hermed. Fra stuen er der udgang til en nyanlagt træterrasse mod syd samt en hyggelig overdækket terrasse med udsigt til haven. Sommerhuset har tre fine soveværelser, hvoraf det ene ligger i forskudt plan fra stuen og har egen udgang til en vestvendt terrasse. Badeværelset fremstår pænt og velholdt og er med bruseniche og gulvvarme. Sælger har netop investeret i en ny varmtvandsbeholder.
Boligen kan anvendes hele året og opvarmes med en app styret varmepumpe og så er der installeret en ny brændeovn i 2020.
Som ekstra bonuskvadratmeter får man et rigtig fint udhus, som i dag bliver anvendt som "anneks". Her er også gjort plads til et rummeligt bryggers med vaskefaciliteter og diverse opbevaring. På gavlen af udhuset findes en skøn lille overdækning som er prydet med en smuk blåregn. Ydermere findes et overdækket udekøkken samt en tidligere garage som er omdannet til udhus. Den 800 kvm store have er ugeneret og byder på flere uderum med højbede, frugttræer og bærbuske.

I Dronningmølle centrum finder du et lille hyggeligt bymiljø med dagligvarebutikker, cafeer, restaurant samt minigolf.
Fra byen kører der tog til Hillerød og Helsingør. Rådhuspladsen i København nåes på blot 50 minutters kørsel.

Se mere fra det gode sommerhusliv på sælgers InstagramProfil @Thewillowwarbler

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.