Skovduevej 70, Villingerød, 3120 Dronningmølle

Lækkert sommerhus med anneks på lukket vej

Dette dejlige sommerhus står nyistandsat fra inderst til yderst og venter blot på at blive taget i brug.
Boligen fremtræder lys og moderne i sit udtryk, men stadig med en stemning af sommerhus bl.a. i form af de malede fyrretræsgulve og den åbne pejs.
Her er loft til kip i stuen og blotlagte bjælker, store flotte dør- og vinduespartier mod haven, som gør det nemt at benytte det dejlige udemiljø.

Man kan finde sol fra morgen til aften på den flotte og forhøjede træterrasse, som findes på begge sider af huset, og samtidig binder hovedhuset og det nyopførte anneks naturligt sammen.

Sommerhuset indeholder entré med adgang til boligens skønne hjerterum, køkken/alrummet og stuen som går ud i ét. Her er der store dørpartier i hele rummets længde, så man kan gå barfodet ud på den dejlige træterrasse og nyde solen og udsigten til det grønne.
Det lækre "Reform" køkken fremstår maskulint og eksklusivt i sin mørke tone og med den flotte marmorvæg. Fra køkkenet er der udgang til en dejlig sydvendt solterrasse med hyggelig beplantning og en gammel vin.

I forbindelse med køkkenet er der en fin spiseplads, med mulighed for opdækning til et stort middagsselskab.
Stuen er lys og rummelig og har skøn udsigt til den ugenerte og lukkede have.

I hovedhuset findes ydermere to gode soveværelser samt et pænt badeværelse med bruseniche.

Det nyopførte anneks fremstår lyst og moderne med et dejlig stort soveværelse med dobbeltdør ud til egen terrasse, et lyst og lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et kammer. I annekset findes også vaskefaciliteter.

Begge boliger opvarmes med varmepumpe.

Huset ligger for enden af en stille og lukket vej, så her kan børn og dyr trygt lege frit.

Sommerhuset ligger i gåafstand til Dronningmølles dejlige og børnevenlige badestrand og naturområdet "Ruslands bakker". Byen byder på café og handelsliv, minigolf og offentlig transport til bl.a. Hornbæk og Gilleleje.
Alt i alt et dejligt og indflytningsklart sommerhus!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.