Langestykket 6, Udsholt, 3250 Gilleleje

Sommerhus ved Kattegats kyst og smuk beskyttet natur

Huset er bygget i 1937 i funkisstil, opført i lærketræ, tegnet af arkitekt MAA Sv. O Roloff, der vandt guldmedalje for projektet på kunstakademiets arkitektskole.

Som det næstsidste hus på den lille lukkede og eksklusive vej er dette charmerende og autentiske sommerhus beliggende. Her er en helt eventyrlig stemning og den smukkeste udsigt til Kattegat og beskyttet naturlandskab.

Vejen er lukket med bom, så det er kun de 4 ejendomme der ligger på vejen, der kan køre i bil her. Selvsagt er her både dejligt og fredeligt og huset ligger bogstavelig talt et stenkast fra stranden.
Som nabo mod øst ligger en smukt og naturbeskyttet strandeng, så her er naturen helt tæt på.


Grunden er en ægte naturgrund som passer sig selv. Her står fyr- og frugttræer side om side og store hybenbuske, som er kendetegnet ved den vilde nordkyst.

Huset fremstår i original stand og er autentisk for sin tid.
Det er som at træde ind i en svunden tidslomme tilbage i 1937. Det er en helt særlig oplevelse. Huset er tilbygget 1975, så man har fået et par ekstra værelser gennem tiden. Sommerboligen er funktionelt og utrolig charmerende og indeholder opholdsstue med udsigt over vandet og udgang til sydvendt terrasse, ved spisepladsen er der serveringsluge fra køkkenet samt indbyggede skabe og en brændeovn. Ad fordelingsgangen/entreen er der adgang til det lille hyggelige køkken, herfra er der videre adgang til bryggers med udgang til have samt badeværelse med brus. Sommerhuset har tre fine værelser, hvor af 1 er med udsigt til vandet.

Et virkelig fantastisk og unikt sted, med den smukkeste udsigt og en rigtig dejlig og kystsikret badestrand.


Fra sommerboligen er der kort afstand til indkøb og ishus. Gilleleje centrum og havn kan man køre til på ca. 10min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.