Bøgevej 56, Horneby, 3100 Hornbæk

Totalrenoveret kvalitetssommerhus på attraktiv adresse i Hornbæk

Denne moderne og strømlinede sommerbolig er indbegrebet af god kvalitet og æstetik. Hele ejendommen er totalrenoveret og tilbygget i 2022.
Arkitekturen er klassisk, eksklusiv og indretningen yderst funktionel og med en attraktiv beliggenhed nær Hornbæk centrum og byens populære badestrand.
Boligen ligger fredeligt på en lukket vej og i haven, kan du opholde dig fuldstændig ugeneret på de dejlige terrasser.

Sommerhuset indeholder.: Entré med adgang til stuen og køkkenet, som er husets smukke hjerterum. Her strømmer lyset ind ad de mange franske døre, som kan åbnes helt op til havens sydvendte træterrasse. Rummet er yderst indbydende med højt til loftet, brændeovn og flotte gennemgående plankegulve.
Det moderne Svane køkken er i åben forbindelse til stuen og fremstår både super charmerende og lækkert. Fra køkkenet og spisepladsen er der også udsigt og udgang til en hyggelig nordvendt terrasse.
Master bedroom ligger i den østvendte del af huset og har egen udgang til 2 terrasser, hvoraf den ene er overdækket. Rummet er lyst og lækkert med ekstraordinært højt til loftet, badeværelset fremstår ligeledes minimalistisk og lækkert med bruseniche og udgang til haven.
I husets modsatte ende findes 2 dejlige værelser, som også har udgang til haven samt et lækkert badeværelse med bruseniche.
Boligen har gulvvarme i hele huset, som opvarmes med luft til vand varmepumpe.
I naturlig forbindelse til huset, findes et dejligt, nyopført gæstehus med badeværelse og udgang til den store træterrasse, som binder begge huse smukt sammen, så de fremstår som en enhed!
Ydermere findes et godt bryggers, med adgang fra haven, her findes teknikrum m.v.

Grunden er godt 1.000 kvm og fremstår pæn og velholdt med flere dejlige uderum, udendørs bad og carport.
En utrolig lækker sommerbolig med en attraktiv beliggenhed, hvorfra du kan cykle til Øresund og Hornbæks smukke badestrand, byen og det skønne havnemiljø på kun 5 minutter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.