Safirvej 6, 3060 Espergærde

Stor familievilla lige ned til lille sø

På en lukket villavej i ét af Espergærdes populære og børnevenlige kvarterer, har du nu mulighed for at skabe de bedste rammer for familien. Her får du hele 240 kvadratmeter bolig i ét plan med hele 5 soveværelser, 2 skønne stuer og 3 badeværelser. Huset er indrettet således, at der kan indrettes en voksen- og teenageafdeling samt et fantastisk køkken alrum og stue med udsigt over området.

Villaen ligger på en skøn grund på godt 1.000 m2 og har smuk udsigt til et grønt område med en lille sø. Udsigten til den lille oase kan nydes fra flere opholdsrum og fra den østvendte del af haven.

Huset er opført i 1968 og tilbygget i 1977 og fremstår autentisk for sit opførelsesår, så modernisering skal påregnes.

Boligen indeholder stor entré med adgang til værelse og badeværelse med brus, herfra er der adgang til husets store og lyse vinkelstue. Her er brændeovn og dejlig udsigt til søen samt udgang til en skøn morgenterrasse, hvor det smukke grønne areal også kan nydes.
Køkkenet og et stort disponibelt rum ligger i forbindelse til stuen og kan omdannes til et skønt køkken alrum, hvis man ønsker dette. Fra stuen leder en fordelingsgang dig til 3 gode soveværelser, hvoraf ét har udgang til et hyggeligt og ugeneret terrasseområde. Endvidere findes rummeligt badeværelse med både badekar og bruseniche.
"Teenageafdelingen" indeholder et værelse samt en stor og højloftet stue, badeværelse med brus samt et stort værksted/bryggers. Endvidere findes et stort viktualierum, som ligger delvist i kælderniveau samt et redskabsrum, som man også har adgang til fra haven.
Flere steder i boligen er der udgang til en skøn sydvendt terrasse, som er delvist overdækket og med åben pejs, så her kan man sidde ugeneret og i læ af huset og nyde solen.

Her får altså du en bolig med plads til "dine og mine børn" eller godt med plads, hvis du drømmer om at drive liberalt erhverv hjemmefra.

Fra boligen er der kort afstand til både skole, institutioner og Espergærdes populære indkøbscenter. Skov og strand kan man cykle til på 10 minutter og via det omkringliggende stisystem kan man komme til gammel Tibberup og gå ad Sandvejen til den populære Krogerup Avlsgård, hvor der bl.a. dyrkes og handles økologisk frugt og grønt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.