Nordlysvænget 8, 3. tv., 3000 Helsingør

Attraktiv lejlighed med udsigt til Øresund, havnen og Kronborg

I det populære og velansete "Nordlysvænget" udbydes nu en skøn og lys 4 værelses lejlighed med altan mod syd.
Fra boligens store opholdsstue er der den smukkeste udsigt over Øresund, Kronborg og lystbådehavnen med svenskekysten i baggrunden.

Lejligheden fremstår utrolig lys, da den er opført med store og gennemgående vinduespartier. Den store opholdsstue, rummer både en spiseafdeling samt opholdsstue, som kan lukkes af med en skydedør.
Køkkenet er indrettet med en hyggelig spiseplads og er orienteret, så man kan nyde udsigten over Øresund, imens man kokkererer.
Endvidere findes to soveværelser, stor skabsgang, separat badeværelse med vaskesøjle og toilet samt en møblérbar forstue.
Der er elevator i opgangen og til lejligheden findes eget kælderrum. Ydermere findes der fællesvaskeri, hobbyrum, kuffertopmagasinering, cykelkælder m.v. Det er tilladt at holde husdyr, dog skal der ansøges herom hos bestyrelsen inden anskaffelse.
Alt fremstår pænt og velholdt, ude som inde!

Der er privat parkering for ejendommens beboere på selve området."Nordlysvænget" er centralt beliggende med kun 100 m til vandet og den hyggelige strandpromenade, Kronborg og Marienlyst indenfor kort afstand.
I Helsingør centrum med Axeltorv og de hyggelige gågader, findes restaurant- og cafémiljøer samt masser af gode indkøbsmuligheder.
Søfartsmuseet, Kulturværftet med bibliotek byder på mange kulturelle arrangementer og underholdning.

Det tager 45 min. at komme ind til Københavns centrum med tog eller bil og Grønnehave station ligger 50 m fra ejendommen, så det er nemt og bekvemt, at komme hjem fra tur.

Det er svært at konkurrere med denne attraktive beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.