Maarevej 5, 3100 Hornbæk

Liebhaver sommerbolig på smuk naturgrund

Denne smukke og særlige liebhaver bolig har i 2021 gennemgået en omfattende renovering og ombygning. Sommerhuset fremstår som et nyt hus lige fra varmesystem (vand til Luft), el og vvs til køkken, bad, vinduer og det smukke grønne sedumtag, her er ikke gået på kompromis med noget.

Når du ankommer til boligen, fornemmer man straks der er noget ekstraordinært over boligen. Den brede flisegang som går op til husets imponerende hævede overdækket terrasse og indgang er noget ud over det sædvanlige.

Boligen på 178 m2 indeholder stor rummelig entré, her er der adgang til master bedroom med eget badeværelse, gæstetoilet, stort bryggers samt lys stue. I forbindelse med stuen er det store åbne køkken alrum, med udgang til en sydvendt træterrasse. Derudover findes en gæste/børne afdeling med hele 3 værelser samt badeværelse. Her er plads til alle.

I stue og køkkenalrum har man slebet det originale sildebensgulv, som giver huset et fantastisk look. Der er gulvvarme i entré, bryggers og badeværelserne, så boligen er anvendelig hele året rundt.

Udvendigt er der et helt fantastisk miljø, med store terrasser hvor haven og solen kan nydes hele dagen. Smuk beplantning og et utal af muligheder på den 2.405 kvm. grund, som primært står som naturgrund.

I området omkring Maarevej emmer der af sommerhusstemning. Her er store gamle træer og tæt på det smukke Ruslands Bakker, hvor Pandehave å også løber.
Her er smukt og fredeligt!

Ydermere findes carport, hvor der er gjort klar til opladning af el-bil.
En sommerbolig der skal opleves, kontakt os på 4676 0000 for at høre mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.