Stenstrupvænget 5, 3100 Hornbæk

Villa med 172 etagemeter, centralt beliggende i Hornbæk.

Her er den oplagte mulighed for børnefamilien, kan købe en stor bolig med plads til hele familien. Her er I tæt på alt. Skolen, plantagen, sportshallen, centrum, offentlig transport samt den fantastiske strand.

Indgangen foregår via den store entre, der også fungerer som fordelingsgang, her er nyere klinkegulv med gulvvarme. Fra fordelingsgangen er der adgang til badeværelse også med gulvvarme, 3 gode værelser køkken og stue.
Det store lyse køkken, ligger i åben forbindelse med stuen. Stuen er to-delt i forskudt plan, der giver et utal af møbleringsmuligheder. Fra den lave del af stuen er der udgang til stor sydvest vendt terrasse, hvor solen kan nydes i ro og mag. Endvidere stort bryggers med egen indgang og adgang til køkken.

Til ejendommen er der en muret garage, hvoraf den bagerste del er indrettet som stort anneks, med eget bad og helt nye køkken. Ideelt til teenageren, gæster eller udlejning.
Udvendigt har i en skøn have, som er lukket godt af hele vejen rundt. Her er masser af plads til boldspil og leg, samt sol hele dagen.
Boligen fremstår indflytningsklar, og har bl.a. lige fået nye vinduer, tagrender, egetræsgulve og nymalet indvendigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.