Solbakkevej 47, 3100 Hornbæk

Lækkert sommerhus - istandsat fra A-Z i 2021

I et af Hornbæks rolige og naturskønne sommerhusområder, har du nu mulighed for at erhverve dig dette fuldstændig nyistandsatte sommerhus.

Boligen er udført i en moderne stil, som henvender sig til dig, som sætter pris på den enkle og minimalistiske stil, her i flot samspil med den smukke omkringliggende natur og ugenerede solrige have.

Sommerhuset er totalrenoveret fra A-Z i 2021 og nyisoleret med bl.a. nye 3-lags lavenergi vinduer, så her kan du bare flytte ind og læne dig tilbage.

Boligens 87 boligkvadratmeter er veldisponerede og byder bl.a. på et lyst og lækkert køkken alrum og stue i ét. Her er store skydedørs- og vinduespartier som inviterer lyset og haven indenfor. På sommerdage smelter inde og ude naturligt sammen.
Den delvist overdækkede terrasse er udført i smukt Sibirisk Lærketræ, som har en varm og lækker glød, så her er en utrolig dejlig stemning på den store og flotte terrasse.
Terrassen vender mod syd-/vest og der er smuk udsigt til gamle store træer og du kan opholde dig ugeneret i den dejlige have.

I huset findes 3 gode soveværelser, det ene med skabe og adgang til et walk-in closet eller disponibeltrum på yderligere 6 kvm. Ydermere findes et nyt og lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Haven er og terrasen er orienteret mod syd og har flot udsigt til både himmel og smuk natur. Her er et minimum af vedligeholdelse. På grunden findes endvidere skur og mulighed for udebruser og så er der fine parkeringsmuligheder ved huset.

Boligen opvarmes med varmepumpe.

Fra sommerboligen kan man gå til Dronningmølle strand via stisystemer og blot 50 meter fra huset finder man det naturskønne og fredede område "Ruslands Bakker" og Tegners flotte skulptur park.
Hornbæk centrum kan man gå eller cykle til langs Strandstien helt fra Dronningmølle. En fantastisk tur langs Øresund i øvrigt. Hornbæk by byder på dejligt café- og handelsliv samt én af Danmarks smukkeste badestrande og charmerende havnemiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.