Sauntevej 56, 3100 Hornbæk

Hyggelig villa centralt i Hornbæk

Denne hyggelige bungalow villa fra 1939, byder på 118 velindrettet kvadratmeter bolig, centralt placeret i Hornbæk, i gåafstand til indkøb, havnen, skole, fantastisk strand, Hornbæk plantage samt offentlig transport. Ejendommen er løbende blevet bygget til og opdateret, så den i dag fremstår flot.

Ejendommen indeholder, hyggelig og lys stue/spisestue som ligger i forbindelse til køkkenet. 3 store og gode værelser, så god plads til børn, overnattende gæster, kontor eller hvad der nu er behov for. Stort badeværelse med gulvvarme, bruseniche, og god plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra stuen og det ene værelse er der udgang til sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. Alle rum bortset fra badeværelse er med charmerende fyrretræs gulve som giver en dejlig stemning i huset.

Der er i stuen mulighed for at genetablere en brændeovn, hvis der er ønske til det.

Grunden er overskuelig med sine 548 kvm., hvor her både er fundet god plads til en skøn sydvendt terrasse, og to dejlige haver, med minimum af vedligeholdelse. På grunden er ydermere en carport og et muret skur også fra 1939, som oprindeligt har fungeret som vaskerum. Her er mulighed for at sætte sit eget præg på det. Evt. bygge det om til anneks med toilet, eller lade det stå som skur/opbevaring som i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.