Sauntevej 59, 3100 Hornbæk

Villa med Østerbæk i baghaven

Denne villa er til dig der sætter pris på at befinde dig i den grønne natur. Fra alle boligens opholdsrum kan du nyde områdets skønne flora og med Østerbæk løbende i baghaven er dyrelivet rigt.
Boligen ligger for enden af en blind grusvej, så her kan børnene lege trygt og frit.

Boligen udmærker sig ved opholdsstuens store glasparti, som spænder i næsten hele husets højde og bredde, så naturen og lyset strømmer ind i både stueplan og på 1. salen.

Huset er på 176 kvm og indeholder forstue/møblérbar entré med adgang til en meget stor opholdsstue. Her er mulighed for, både at indrette tv-stue, spisestue og pejsestue til hygge og afslapning.

Her smelter inde og ude sammen, da det store glasparti inviterer naturen indenfor og giver mulighed for, at gå ud på havens eftermiddag/aftenterrasse. Her kan man svagt høre Østerbæks rislen, når den løber ud mod Øresund.

Køkkenet er rummeligt og med en lille spiseplads og har adgang til boligens bryggers. Herfra er der udgang til den østvendte del af haven. I stueplan findes der også et gæstetoilet.


Boligens 1. sal rummer et stort soveværelse med skabsvæg, her har oprindeligt været to soveværelser, så dette er muligt at genetablere. Endvidere findes en stor opholdsstue med åben forbindelse til underetagen. Her kan der også etableres to værelser, hvis behovet er dette.
På første salen findes ydermere et rummeligt badeværelse med bruseniche.

Hornbæk centrum, skole og daginstitutioner ligger i gåafstand fra boligen.
Som indbygger i Hornbæk, har du naturen og havet som nabo. Her er udfoldelsesmulighederne mange, hele året rundt og byen byder på mange forskellige fritidsaktiviteter fra sejlads til holdsport og fitness. Er du ny i området er børnefamiliernes naturlige mødested ved stranden på den skønne strandlegeplads ved havnen.

Der kører tog til Helsingør og Hillerød samt busser og motorvejen nås på blot 15min.

Her er et skønt handelsliv med flere gode indkøbs- og shoppemuligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.