Stenstrupgaardsvej 1, 3100 Hornbæk

Nybygget charmerende lavenergihus

Dette nybyggede træhus er fra 2020 og bygget i bæredygtigt træ fra Sverige, med jordvarmet gulvvarme i hele ejendommen er her tænkt både på miljøet og varmeudgiften, sidstnævnte er minimal. Det er ejendommen der giver den store børnefamilie mulighed for at bo i et vedligeholdelsesfrit flot hus i det nyudstykkede Stenstrup-område. På vejen er der allerede opstået et godt naboskab og der er legekammerater til børnene.

Boligen fremstår super flot med elegante materialevalg og her er der ikke gået på kompromis, hverken med materialerne, indretningen eller udenomsarealerne. Køkken og badeelementer er fra Svane med kvalitet og æstetik for øje.

Boligen indeholder: Rummeligt bryggers, stor fordelingsgang som munder ud i husets hjerterum, nemlig køkkenalrummet. I det smukke køkken er der også kræset for detaljerne med bla. nedbygget emhætte med aftræk ud i det fri, integrerede hvidevare og så er der sat ekstra plads af, så der er plads til hele familien. I åben forbindelse hertil er den meget lyse stue med direkte udgang til terrassen, i rummet er der højt til loftet og vinduer helt til kip i begge ender af rummet. Der er blevet plads til hele 5 værelser og 2 badeværelser, det ene soveværelse er med direkte adgang til huset ene badeværelse og med god skabsplads. Herudover er der 3 gode børneværelser, som også er gjort ekstra store samt et mindre værelse/kontor.

Hele vejen rundt om huset er der lagt fliseterrasse, så solen kan nydes fra alle sider af huset.
Stort dobbelt carport med integreret isoleret frostfrit skur.

Boligen ligger i gåafstand fra Hornbæk by, Hornbæk skole og institutioner. Herudover er du tæt på plantagen, den smukke strand og den hyggelige havn.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.