Horneby Fælledvej 7, 3100 Hornbæk

Helårs- eller sommerhus, du bestemmer

Denne skønne bolig, som er opført i året 1900, fremstår yderst velholdt, med blandt andet nyt køkken, gulvvarme i stueplan og et skønt køkken alrum og stue. Den oprindelige sjæl og charme er bibeholdt i form af de rustikke og blotlagte bjælker, de pæne fyrretræsgulve og så spiller den flot anlagte have også en stor rolle i boligens charmerende fremtoning.

Boligen kan anvendes både som helårshus eller sommerbolig, så valget er dit. Her er under 500 meter til Øresund og Hornbæks dejlige badestrand.

Haven er utrolig charmerende med flere skønne hyggekroge, en dejlig terrasse og smuk beplantning, herunder med Hortensia, Rododendron og et stort gammel Magnolietræ.

Boligen indeholder entré med adgang til første salen, gæstetoilet samt det nye og flotte køkken, som har udsigt til den smukke baghave. Spisestuen er i åben forbindelse til køkkenet og i vinkel herpå findes den lyse dagligstue. Her er fine gulve i Asketræ.
Fra stuen er der udgang til et lukket og yderst charmerende sydvendt havestykke. Husets store badeværelse er med bruseniche og ligger i forlængelse af bryggerset samt et værelse, som har udgang til haven.

Første salen byder på stor repos med adgang til to dejlige værelser med højt til loftet og fritlagte hanebånd og fra de hyggelige kviste er der skøn udsigt mod Ruslands Bakker og statueparken ved Tegners Museum.

På grunden findes også et 35 kvm stort isoleret udhus.

Boligen er beliggende imellem Hornbæk og Dronningmølle, som hver især byder på hhv. hyggeligt by- og havnemiljø, smukke grønne områder som Hornbæk plantage og "Ruslands bakker". Så her er rig mulighed for, at benytte vores dejlige natur og handle i de lokale butikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.