Bue-Ager 9, 3230 Græsted

Eksklusiv & stilsikker sommerbolig - Skal opleves

Skønt beliggende på en stille lukket vej, finder man dette nyopførte sommerhus. Ejendommen er opført i eksklusive materialer, her kan bl.a. nævnes facader i Cumaru træ med inddækninger i kobber.
Træder man indenfor, mødes man af et gennemført minimalistisk indtryk, og det er tydeligt at huset er opført med sans for kvalitet.
Et flot sildebensparket i Egetræ, går gennem husets 3 soveværelser, køkkenalrum og stue. Husets leverum, er det lyse køkkenalrum og stue. Her er store sydvendte vinduespartier med udsigt og udgang til haven, som bidrager til en skøn atmosfære i rummet.
Husets to lækre badeværelser. Her er gulvvarme og unidrain samt armaturer der er gennemgående for begge badeværelser.

Alt i alt, 113 veldisponeret og gennemførte kvadratmeter sam er lige til at flytte ind i.

Sommerhuset er beliggende roligt på en ca. 1.200 kvm. stor grund. Grunden er solrig, og der er god plads til at nyde den danske sommer på den anlagte træterrasse som omgiver ejendommen. På grunden er der i øvrigt god plads til boldspil og leg for de yngste i familien.
Området omkring sommerhuset, byder på masser af natur, indenfor en kort køretur kan både Heatherhill og Skibsredder-grunden nås. På cykel når man den gode badestrand i Rågeleje, gennem områdets vej- og stisystem. Der er gode indkøbsmuligheder hos den lokale Spar-købmand i Rågeleje, og i Blistrup finder man både en Netto og Super Brugsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.