Nordre Strandvej 19, 3250 Gilleleje

Eksklusiv liebhaverejendom med udsigt over Kattegat

Dette Luksuriøse og arkitekttegnede sommerhus er opført i 2016 af nuværende ejer. Her har du naturen og havet som nabo.

Boligen er opført i yderst høj kvalitet med en sjældent set sans for detaljer og alle materialer er udvalgt med omhug og respekt for den omkringliggende natur. Ejendommen harmonerer således smukt med de omkringliggende omgivelser.

Ejendommen ligger som nabo, til et fredet grønt område som leder de godt 50 meter ned til stranden og Kattegat. Fra flere af sommerhusets rum, tagterrassen samt forhaven kan man nyde udsigten til det vandet.

Boligen indeholder en stor og møblérbar entré med loft til kip og åbent trappeløb til 1 sal., fra entreen er der adgang til ejendommens hyggelige stue og køkkenalrum. Her hersker en helt særlig stemning som bl.a. skabes af de nøje udvalgte materialer herunder de gedigne og blotlagte bjælker, de smukke massive trægulve, niveauforskydningen i loftshøjden samt de mange sprossevinduer og pejsen. Fra stuen har man direkte udgang til den dejlige sydvendte have samt den store træterrasse med flere markiser.

Husets lækre køkken er snedkerlavet og rummer masser af skab- og skuffeplads samt en flytbar Ø. I forbindelse med køkkenet findes en stor spiseplads som har udgang til haven og den sydvendte træterrasse.
I Stueplan findes ydermere et værelse med kig til havet, et badeværelse med bruseniche samt et rummeligt bryggers med egen indgang.

Boligen har ydermere en skøn 1. sal med loft til kip og en skøn, lys stue med udsigt til Kattegat samt udgang til en virkelig dejlig tagterrasse. Her kan havet og mange smukke solnedgange nydes. Fra stuen er der adgang til et stort master bedroom med masser af skabsplads og udsigt til havet fra sengen. Ydermere findes endnu et værelse med udsigt samt et stort og flot badeværelse med bruseniche.

Boligen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme i stueplan samt på badeværelset på 1. sal.

Haven er velanlagt og nem at holde og solen kan nydes fra én af boligens mange terrasser.

Til ejendommen findes stor garage og gode parkeringsforhold.

Gilleleje centrum og byens hyggelige havn, ligger blot 5-10 minutters gang fra boligen. Her er et væld indkøb- og shoppemuligheder
samt kulturelle tilbud og gode restauranter og caféer.

Ejendommen kan erhverves med eller uden bopælspligt efter ønske.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.