Harevænget 9, 3250 Gilleleje

Skønt sommerhus fra 2006 med plads til hele familien

Skønt placeret i Gilleleje er dette skønne sommerhus at finde. Via en rolig og blind vej, ankommer du til huset med en hyggelig forhave og med plads til at parkere familiens bil i carporten.

Huset som er fra 2005, og er på hele 106 kvm. og er velindrettet med god plads til børnefamilien under de lange ferier. Huset rummer 3 gode soveværelser med plads dobbeltopredninger i alle 3. Det store køkkenalrum er huset samlingspunkt, med god plads til både madlavning, spiseafdeling og dagligstue. Det store vinduesparti skaber et fantastisk lysindfald i rummet, herfra er yderligere direkte adgang til haven. Ligeledes er der loft til kip i alle rum, som også skaber en skøn rumfølelse. I huset er her ydermere et godt og pænt flisebadeværelse, og et bryggers med egen udgang. Hertil kan det tilføjes at huset er opvarmet med varmepumpe og der kan suppleres med huset brændeovn.

Udearealerne byder på en fliseterrasse med god plads til at nyde de danske solstråler, ydermere er her god plads til boldspil og leg for de barnelige sjæle, alt samlet i private omgivelser med naturlig bevoksning mod naboerne. På grunden er ydermere et anneks at finde(ej registreret) og et skur i forbindelse med carporten.

Fra ejendommen er I, i cykelafstand, til både Gilleleje centrum og stranden. Gilleleje som rummer det hyggelig miljø omkring havnen, de mange gode muligheder for indkøb og shopping i byens mange butikker, er en ideel lokation til at nyde den danske sommer.

Bestil jeres fremvisning på tlf. 4976 0000.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.