Øvrevænget 17, 3220 Tisvildeleje

Herskabeligt sommerhus i det naturskønne Tibirke Bakker

Storslået natur, kuperet terræn, historie en rig flora og fauna er hvad der omkranser dette ekstraordinære sommerhus.
Tibirke Bakker er et gammelt sommerhusområde beliggende i et landskab ved østkanten af Tisvilde Hegn og nord for Arresø. Bakkerne er naturbeskyttet og kendetegner sig ved de store, bølgede moræneskråninger med græs, lyng og nordkystens kendte fyrgran. Her ligger kun få huse, på store og smukke grunde med tilløb fra snoede grusveje.

Det stråtækte sommerhus blev opført i 1930 og senere tilbygget i 1979. Boligen er derfor præget af 30´ernes herskabelige byggestil med mange fine detaljer i husets indre og ydre og et kvalitetsbevidst materialevalg.
Huset er gedigent og rummer hele 316 boligkvadratmeter samt 100 kvm. god kælder.
I dag præsenterer huset sig med en stor forstue/hall med smukke blotlagte bjælker, en herskabelig opholdsstue med udsigt til den vidunderlige have, loftet er dekoreret med rosetter og en gammel svensk porcelænskakkelovn i stuens hjørne. Her er to tilstødende stuer. En hyggelig pejsestue i forskudt plan, som også har udgang til haven og en stue som i dag anvendes til bibliotek. Herfra er der også adgang til det pæne og lyse spisekøkken.
Fra hallen er der adgang til 1. salen som byder på 3 dejlige og lyse værelser samt et pænt flisebadeværelse med bruseniche samt et gæstetoilet.

Boligen har været benyttet som 2 enheder og derfor findes der i modsatte fløjs stueplan endnu en hall, et flot og rummeligt køkken, et stort værelse/stue med udgang til haven mod vest samt et gæstetoilet.
1. salen her byder på 2 gode værelser og et pænt flisebadeværelse med brus.
I kælderen findes 4 disponible rum samt et vaskerum og endnu et badeværelse.

Den smukke naturgrund er på hele 10.018 kvm. Her finder du flere dejlige terrasser omkring huset. Fra terrassen mod syd kan man nyde udsigten over den del af haven, som står delvist friseret og parklignende, en skarp og spændende kontrast til den omkringliggende vilde natur.
En sjældent udbudt ejendom i ekstraordinært smukke omgivelser.
Tisvildelejes hyggelige by og Kattegats blå hav og lækre badestrand kan man cykle til gennem Tisvilde Hegn. Det er en smuk tur på godt 4 km.

Vil du vide mere om området kan vi henvise til grundejerforeningens hjemmeside: https://tibirkebakker.dk/historie/

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.